Produkter Tjenester Meny

Slik fikk andre etasje i boligen nytt, stort og lekkert bad!

Da annen etasje skulle bygges om for å utnytte kvadratmeterne bedre, valgte vi å bygge nytt bad. Ønsket var å skape en mer luksuriøs etasje med fokus på komfort og god plass til å trekke seg tilbake.

Resultat: Fire rom ble til to store soverom med eget bad med inngang direkte fra hvert soverom.

Utnyttet plassen under skråtaket

Før var det en gang under skråtaket som førte til hver ende av etasjen hvor det var to mindre soverom med et bad i tilknytning til to av rommene.

Ved å bygge et nytt bad i bakkant under skråtaket fikk vi utnyttet plassen bedre, og passasjen til hver avdeling ble flyttet slik at den ble liggende under den flate delen av taket.

På det nye badet var det mulig å installere et nytt takvindu for ekstra romfølelse og mer naturlig dagslys. Dette bidro dessuten til å bryte opp lengden av skråtaket.

Maskulint og feminint på en gang

Ved utforming av dette badet ønsket vi en miks av maskulint og feminint, samtidig som det ble tidløst. Mørkt mot lyst skaper drama og spenning!

Flisene fra Marazzi er en kunstmarmor hvor de bruker laserteknikk for å gjenskape strukturen. Denne typen holder seg fin i mange år og blir ikke misfarget så den er svært anvendelig.

Blanke fliser skaper mer romfølelse med gjenskinnet det gir. Dessuten er de sklisikre, ifølge produsenten.

Bevisst møbelvalg

Servantmøbelet fra INR ble bestilt i egenvalgt NSC kode som matcher de lyse flisene. Dette ble gjort for å skape god helhet uten å bryte med for mange ulike farger og elementer. Nå «svever» møbelet over gulvet og forsterker følelsen av mer plass. Det var avgjørende for ikke å tettpakke rommet med møbler og utstyr på grunn av skråtaket som tar mye av plassen. Men det krever at en har orden i sakene sine.

Valg av armatur

Det er veldig «in» med andre materialer enn krom på armaturer. På dette badet valgte vi brushed nickel som gir en følelse av ro og eleganse. Dette materialet passer dessuten svært godt til andre ulike materialer så man kan mikse og matche etter behov. I tillegg er det litt mer tilgivende mot fingermerker. På kontrastveggen brukte vi sorte beslag til dusjdøren og sorte håndkletørkere for å få en fin helhet

I Norge stiller både byggesaksforskriften TEK17 og våtromsnormen svært strenge krav til innstallering av innebygde armaturer. Derfor falt valget på Tapwell som er utskiftbart.

Bad må planlegges godt

God planlegging er helt essensielt når man skal pusse opp bad. Vi har mange års erfaring med renovering og bygging av bad og hjelper deg gjerne med planløsning, valg av materialer og utstyr, og kan presentere det for deg i form av 3D tegninger slik at du kan se rommet for deg før en endelig avgjørelse.

I dette prosjektet har design, utforming og rørleggerarbeid blitt utført av Jensen Rørservice AS. Oppbygging av badet er utført av våre samarbeidspartnere Norhagen Mur AS, Engeby Elektro og Mesterbygg AS, avdeling Lørenskog.

 

Gangen i andre etasje ble flyttet for å utnytte plassen bedre. To soverom i hver ende ble slått sammen til store rom som begge fikk direkte tilgang til badet

Gangen i andre etasje ble flyttet for å utnytte plassen bedre. To soverom i hver ende ble slått sammen til store rom som begge fikk direkte tilgang til badet

Dusjdøren her kan slås helt inntil dusjbatteriet. Smart og plassbesparende!

Dusjdøren her kan slås helt inntil dusjbatteriet. Smart og plassbesparende!

Unngå overmøblering av små bad. Å velge baderomsmøbel som henger i luften, forsterker romfølelsen.

Unngå overmøblering av små bad. Å velge baderomsmøbel som henger i luften, forsterker romfølelsen.